2008. május 9., péntek

Tojássaláta

Se főzni nem volt kedvem a héten, se írni. Ezért az étel is egyszerű, és a kisregényt is hanyagolom. De a hétvégére remélem, megjavulok.

Tojássaláta

Hozzávalók:

4 főtt tojás
1 kisebb fej hagyma
tejföl
majonéz
mustár

bors
pirospaprika


A tojásokat apró kockákra vágtam, és egy tálban félre tettem. A hagymát apró kockákra vágtam. Kábé 2 ek. tejfölt, 1 ek. majonézt, fele annyi mustárt összekevertem, sóztam, borsoztam, és paprikáztam. Mindenki ízlése szerint. Majd belekevertem a tojást és a hagymát.

Fél óra elteltével már sokkal finomabb, mint frissen, mert a tojás is kihűl, és a hagyma íze sem olyan erőteljes.

Nincsenek megjegyzések: