2008. május 31., szombat

Eperturmix

Vagyis majdnem. Ha félúton nem hal meg a gépem, talán még turmixnak is hívhatnánk. Mit félúton, már egész a elején beadta a kulcsot. Szóval nem boldogultunk az eperrel, amit előzőleg a mélyhűtőbe tettem, hogy hideg legyen.

De nem adtam fel a küzdelmet, hanem fogtam másik epret, kábé 25 dekát, majd ráöntöttem két deci natúr joghurtot, egy kanál porcukrot tettem bele, és villával összenyomkodtam. Elég brutális módszer, de finom lett.

Még a mélyhűtőben van, csak a fotó kedvéért vettem ki, de a színe elég ígéretes.


Megemlíteném még a kelyhet, amiben van, ugyanis szülinapi ajándékom. Barátnőimtől kaptam, és nagyon szépek. Mégegyszer köszönet értük lányok :)

Ketten vannak, de most csak egyiküket használtam. Remélhetőleg majd még feltűnnek itt, ötleteim vannak ugyanis.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Az érdekelne engem, hogy Te hogyan csinálnál francia gyümölcskrém levest? Étteremben ettem már ilyet, de itt a neten annyi féle módszert láttam már de egyik sem hasonlít arra amit én ettem.Azt tudom, hogy fahéj biztos nem volt benne,és vanilia fagyi is van benne, tejszínhab a tetején, de magát a turmixolt gyümölcs elkészítését nem tudom hogyan kellene megcsinálni, hogy finom legyen.Előre is köszi a segítséget!:) Remélem adtam ötletet Neked, egy kis fejtörőt:)

Betti:)