Kedves barátnőm kéri tőlem ezt a receptet jó ideje, szerintem tavaly karácsony óta, épp itt az ideje, hogy megkapja :)
Hozzávalók:
50 dkg cukor
2 cs. főzés nélküli pudingpor, egy mogyorós és egy csokis
1 cs. mogyorós capuccino-por
A tejet és a tejszínt felforraltam, majd hűtöttem egy picit, hogy langyos maradjon. Egy jó nagy tálba öntöttem. Mehet bele a cukor, a még langyos tejbe, így könnyebben felolvad.
A pudingporokat és a capuccino-port egy másik tálban, kevés tejjel csomómentesre kevertem, majd beleöntöttem a nagy tálba. Végül ment bele a whiskey-t. Édesapa a 8 éves skót whiskey-ét áldozta fel a kedvemért :) KÖSZIAPA
Üvegekbe töltöttem, két műanyagüvegbe, hogy maradjon hely a tetején, mert rendszeresen rázogatni kell. Bár ha jól csináltuk, akkor feloldódott benne minden, de azért a sűrűje mindig leül az aljára. Majd irány a hűtő, hogy kihűljön. Fogyasztás előtt felrázandó.
Tavaly két héttel karácsony előtt csináltuk, és hát ööö... Nem tartott ki karácsonyig :)))
A recept egy ismerősömtől van.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése